Diamond Pass Call - Registration Link
4:00 PM ET, 3:00 PM CT, 2:00 PM MT, 1:00 PM PT
Call Scheduled for
1 hr

Topic:

Continue Discussion of Sept. 1 Comments.


Contact:
Tiffany Smith

Phone: 202-471-3969
Confirmation Number:
NAIC Smith

Pharmacy Benefit Manager Regulatory Issues (B) Subgroup

Conference Call
Thursday, September 24, 2020
4:00 PM ET, 3:00 PM CT, 2:00 PM MT, 1:00 PM PT
Expected Length of Call: 1 hr


Continue Discussion of Sept. 1 Comments.



Diamond Pass Call - Registration Link
1:00 PM ET, 12:00 PM CT, 11:00 AM MT, 10:00 AM PT
Call Scheduled for
1 hr

Topic:

FAQ and short-term plans document.


Contact:
Tiffany Smith

Phone: 202-471-3969
Confirmation Number:
NAIC Smith

Consumer Information (B) Subgroup

Conference Call
Tuesday, September 22, 2020
1:00 PM ET, 12:00 PM CT, 11:00 AM MT, 10:00 AM PT
Expected Length of Call: 1 hr


FAQ and short-term plans document.



Diamond Pass Call - Registration Link
11:30 AM ET, 10:30 AM CT, 9:30 AM MT, 8:30 AM PT
Call Scheduled for
1 hr

Topic:

Discuss Comments Received on PBM Model Draft.


Contact:
Tiffany Smith

Phone: 202-471-3969
Confirmation Number:
NAIC Smith

Pharmacy Benefit Manager Regulatory Issues (B) Subgroup

Conference Call
Monday, September 14, 2020
11:30 AM ET, 10:30 AM CT, 9:30 AM MT, 8:30 AM PT
Expected Length of Call: 1 hr


Discuss Comments Received on PBM Model Draft.



Diamond Pass Call - Registration Link
3:00 PM ET, 2:00 PM CT, 1:00 PM MT, 12:00 PM PT
Call Scheduled for
1 hr

Topic:

Consider Adoption of HMO Model Revisions.

 


Contact:
Tiffany Smith

Phone: 202-471-3969
Confirmation Number:
NAIC Smith

Regulatory Framework (B) Task Force

Conference Call
Thursday, September 24, 2020
3:00 PM ET, 2:00 PM CT, 1:00 PM MT, 12:00 PM PT
Expected Length of Call: 1 hr


Consider Adoption of HMO Model Revisions.

 



Diamond Pass Call - Registration Link
1:00 PM ET, 12:00 PM CT, 11:00 AM MT, 10:00 AM PT
Call Scheduled for
1 hr 30mins

Topic:

To discuss an LTCI initiative and COVID/seniors issues.


Contact:
Tiffany Smith

Phone: 202-471-3969
Confirmation Number:
NAIC Smith

Senior Issues (B) Task Force

Conference Call
Wednesday, September 02, 2020
1:00 PM ET, 12:00 PM CT, 11:00 AM MT, 10:00 AM PT
Expected Length of Call: 1 hr 30mins


To discuss an LTCI initiative and COVID/seniors issues.



Webex - Call Link
3:00 PM ET, 2:00 PM CT, 1:00 PM MT, 12:00 PM PT
Call Scheduled for
1 hr

Topic:

Discuss LTCI cash value buyouts & hear presentations from AHIP & the ACLI.


Contact:
Eric King

Phone: 816-783-8234
Confirmation Number:
NAIC King

LTCPSG Call 200902

Conference Call
Wednesday, September 02, 2020
3:00 PM ET, 2:00 PM CT, 1:00 PM MT, 12:00 PM PT
Expected Length of Call: 1 hr


Discuss LTCI cash value buyouts & hear presentations from AHIP & the ACLI.



Diamond Pass Call - Registration Link
2:00 PM ET, 1:00 PM CT, 12:00 PM MT, 11:00 AM PT
Call Scheduled for
1 hr

Topic:

FAQ and short-term plans document.


Contact:
Tiffany Smith

Phone: 202-471-3969
Confirmation Number:
NAIC Smith

Consumer Information (B) Subgroup

Conference Call
Tuesday, August 25, 2020
2:00 PM ET, 1:00 PM CT, 12:00 PM MT, 11:00 AM PT
Expected Length of Call: 1 hr


FAQ and short-term plans document.



Webex - Call Link
1:00 PM ET, 12:00 PM CT, 11:00 AM MT, 10:00 AM PT
Call Scheduled for
1 hr

Topic:

Hear an update from the American Academy of Actuaries Long-Term Care Valuation Work Group on its development of long-term care insurance mortality and lapse valuation tables.


Contact:
Eric King

Phone: 816-783-8234
Confirmation Number:
NAIC King

LTCAWG Call 200825

Conference Call
Tuesday, August 25, 2020
1:00 PM ET, 12:00 PM CT, 11:00 AM MT, 10:00 AM PT
Expected Length of Call: 1 hr


Hear an update from the American Academy of Actuaries Long-Term Care Valuation Work Group on its development of long-term care insurance mortality and lapse valuation tables.



Diamond Pass Call - Registration Link
3:00 PM ET, 2:00 PM CT, 1:00 PM MT, 12:00 PM PT
Call Scheduled for
1 hr

Topic:

Discuss PBM Model Draft.


Contact:
Tiffany Smith

Phone: 202-471-3969
Confirmation Number:
NAIC Smith

Pharmacy Benefit Regulatory Issues (B) Subgroup

Conference Call
Thursday, July 16, 2020
3:00 PM ET, 2:00 PM CT, 1:00 PM MT, 12:00 PM PT
Expected Length of Call: 1 hr


Discuss PBM Model Draft.